Algemeen

Algemeen

BBS Engineering BV is een studiebureau voor alles wat elektronische beveiliging van gebouwen betreft.


We zijn van mening dat er meer en meer nood is aan expertise op gebied van beveiliging van gebouwen, bedrijven, appartementsblokken, ....


De normgeving voor Branddetectie en wetgevingen voor Inbraakdetectie en Camerabewaking worden steeds complexer in België waardoor klanten, algemene studieburelen, bedrijfsleiders en bouwheren het bos door de bomen niet meer zien. Hier willen wij ook onze klanten en partners gaan ondersteunen en begeleiden.


Door onze jarenlange ervaring en continu bijscholing binnen de sector zijn wij de geschikte partij om mee samen te werken.    


Als Studiebureau met toegevoegde waarde kunnen wij mensen helpen met de integratie van hun beveiligingssystemen. Wij stellen eindklanten in contact met onze partners zodoende we de correcte materialen en de correcte uitvoering van projecten kunnen opvolgen en afronden.


Indien gewenst leveren wij materialen naar onze partners, assisteren we hen bij het sales traject, dit alles om hun beter te helpen met het integreren van de correcte systemen volgens de noden van de klant.


Aan onze partner/installateurs bieden wij diensten en oplossingen met betrekking tot het opmaken van risicoanalyse , studie en ontwerpplannen opmaken tot schrijven van lastenboeken en opstellen van meetstaten. Tevens voorzien wij budgetering van de projecten van a tot z.


Als Cattas gecertifieerd bedrijf staan wij ook in voor de implementatie van Aerosol Blussing met als product AFX Fireblocker in België.


Voor wat staat BBS Engineering BV

Waarden


Bij BBS Engineering dragen we respect en eerlijkheid hoog in het vaandel. Wij willen dan ook onze klanten en/of partners juiste info geven, correcte installaties, ....


De veiligheid van onze klanten staat centraal en primeert op alle zakelijke punten zoals winst.


Onze mensen nemen hun verantwoordelijkheid bij ieder concept, installatie en oplevering.

Missie


Wij ontwerpen hoogwaardige oplossingen voor onze klanten op gebied van beveiliging van hun bedrijf, werkplaats en/of privé.


Wij werken samen met partners om deze eindklanten te benaderen, samen met beveiligingsinstallateurs, elektro technische installateurs en studieburelen.


Wij maken er onze missie van om ons dagelijks bij te scholen met de nieuwste technieken.

Visie


Wij richten ons op hoogtechnologische producten en kijken altijd naar de toekomst binnen de techniek.


Wij hebben de ambitie om een gerespecteerde speler te worden binnen de sector van beveiliging in België waar onze waarden centraal staan.


Wij wensen ons dan ook tot het uiterste in te zetten om onze klanten en partners de nodige service en advies te geven